Kategorier

Show Informasjon
AKUSTISK I EIKER - SONDRE LERCHE

Det er klart for den fjerde Akustisk i Eiker i rekken, og det er med stor stolhet vi ønsker Sondre Lerche velkommen til Eiker!

Sondre Lerche er et navn de fleste nordmenn mellom tolv og åtti kjenner til, etter en allerede lang og fruktbar karriere, både som artist og tv-personlighet.

Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer. Som konsertartist oppleves Sondre som en energisk og svært karismatisk frontfigur med et tett og solid band i ryggen. Man bør rett og slett få med seg denne mannen live.

Lerches forrige album, Please, viste oss en artist som på ingen måte er ferdig med å utforsker nye musikalske landskap, og inneholdt noen av de friskeste og mest dansbare låtene man har hørt fra Sondre. Nylig slapp Lerche den nye singelen I’m Always Watching You, og fikk stor oppmerksomhet for musikkvideoen. Utover våren ventes mer musikk fra Lerches nyeste musikalske prosjekt, Pleasure, og vi kan bare anbefale å få med seg en konsert med Sondre og hans musikalske kumpaner.

NB: Publikum under 18 år må komme med myndig verge.
Ta kontakt via
Akustisk i Eiker sine Facebooksider for vergeskjema og mer info. 

Forstørr
Billettportaler
(klikk på logo for å åpne deres billettside)


Handlekurv

Rediger