Kategorier

Billettportaler

(klikk på logo for å åpne deres billettside)


Show Informasjon
En hyllest til Jahn Teigen

(OBS! 20 årsgrense)
Arrangementet er flyttet til ny dato. Allerede kjøpt billett gjelder fortsatt.
En Dags Pause,En hyllest til Jahn Teigen.
Jahn Teigen fyller i år 70 år og det er 40år siden plata "En dags pause" så dagens lys. Vi er engjeng erfarne musikere som ønsker å hylle Jahn Teigen i forbindelse meddette og har derfor satt opp et show som vi kaller En dags pause, en hyllesttil Jahn Teigen. Bandet består av 6 musikere som til vanlig er ute ogspiller hver helg. Fem menn og en kvinne.


Roar Antonsen er vår mann som skal tolke Teigen og gjør dettemed glimt i øyet, med små historier blant låtene og en liten porsjon
humorog uhøytidelig små sprell.
Charlotte Isabell Nilsen gjør sin tolkning av Anita Skorgan ogstøtter Roar på kor, og gjør dette med en fantastisk særegenhet. De vilsammen levere en fengslende tolkning av duettene til Skorgan og Teigen.Showet passer både for et sittende publikum og for et stående konsertpublikum.Når vi satte sammen dette bandet var betingelsene for å få være
med at du skal ha et nært forhold til Jahn Teigen. Ogat du skal være en musiker som spiller ofte ute og er vant til å ståforan et publikum. Vi har lagd et show som varer i ca. 90 minutter.
Showet inneholder alle Jahn Teigens store hits, noe fra PrimaVera, et par Anita Skorgan låter og et par overraskelser som kan varierefra konsert til konsert. Vi tar sikte på å reise rundt i hele Norge åfremføre dette showet.


Musikere:
Egil Johnsrud - Trommer
Roar Antonsen - Vokal
Per Henning Hansen - Gitar
Fredrik Fernando Nilsen - Keyboard
Rune Bergflødt - Bass
Charlotte Isabell Nilsen - Vokal

Forstørr

Handlekurv

Rediger